..underliga tider…

Det är underfundiga tider vi befinner oss i, kan man tycka. Och vad är det som ger sådana funderingar, kan man undra. Dels är det väl såklart coronasituationen vi så länge fått stå ut med och långt mycket längre än vad man kanske hade förväntat sig, dels är det väl allt som påverkas av detta och sådant som följer med i kölvattnet av pandemin.

Många försöker så långt det går att upprätthålla en fungerande vardag och andra går åt motsatt håll och avskärmar sig mer och mer ifrån det samhälle man annars skulle vilja vara en del av. Detta påverkar såklart på många olika sätt.

Att det är påfrestande kan väl många vara överens om, men ändå så kan man uppleva vardagen som om ingenting har hänt. Det är också en smula märkligt, nästan surrealistiskt.

I Attention Göteborg stoppades våra aktiviteter bums när det kom nya restriktioner och allmänna råd och rekommendationer. Man skall såklart inte chansa med ett osynligt hot. Det vore vårdslöst.

Med en stundande jultid och ett nytt år efter det så blickar undertecknad framåt och ser möjligheter för kommande år. Vi har en hel del planer gällande befintliga medlemsaktiviteter men även en utveckling av dessa. Vi ser att intresset finns och att behovet och önskan om detta också finns. Det tänker vi ta med oss och satsa på ett brett utbud som kan gynna många av våra medlemmar.

Så när vi vänder blad i kalendern och påbörjar ett nytt verksamhetsår så är förhoppningen att detta sker i samband med ett öppet samhälle utan risk för elaka virus eller andra begränsningar som ställer till en annars så vanlig vardag för många.

Det är dock flera veckor kvar av året och mångt som skall göras, i alla fall så långt det går. I Attention Gbg avvaktar vi läget och om det blir en öppning av våra medlemsaktiviteter innan jul vet vi inget om i nuläge.

Önskar man komma i kontakt med föreningen kan man nyttja sig av de kontaktuppgifter som finns på vår hemsida, https://attention-goteborg.se

Det går också bra att ringa oss. /Ordförande, Attention Göteborg