Det Digitala Mötesrummet 2

Det Digitala Mötesrummet är igång och intresset visar sig vara stort. I tider då det mesta av det vi är vana vid, ändrar sig- och inget är sig likt, då anpassar vi oss relativt snabbt till nya rutiner och hanterar de ändringar som vi ibland måste förhålla oss till på ett relativt okey sätt.

Så i brist på de fysiska mötena och aktiviteter har den digitala delen av vår tillvaro skjutit fart. Det kan man se bara på webbkamerafronten. Utsålda och nya påfyllningar väntas in till hösten. Då är månne coronasituationen under kontroll, vem vet- vi kan ju hoppas på det, i alla fall.

Nåväl, det Digitala Mötesrummet är som sagt intressant för en del och redan den 4 juni kör vi möte nummer två. Om tekniken vill sig och alla kommer ihåg tiden, så ser det ut till att vi får ett fullsatt mötesrum.

Och temat är från en medlem jag hade kontakt med;

”Hur kan vi träffas utomhus”

Frågan är väl rätt så relevant, tänker jag- i dessa tider då det finns målade streck i butiker och uppmaningar om 2-metersregeln.

”Håll avstånd”

Jomen, det måste vi ju, det finns en hel del av oss som faktiskt påverkas en hel del av allt detta som kretsar kring viruset. Med full rätt, kan man ju mena- i synnerhet när man dagligen blir serverad rubriker och siffror som på inget sätt är särskilt uppmuntrande.

Men så är läget just nu. Och inget kan vi göra åt det, förutom att förhålla oss till de rekommendationer som myndigheter publicerar.

Men att träffas fysiskt är väl ändå möjligt, kan man ju tycka. Och det är precis det som är torsdagens tema i det Digitala Mötesrummet.

”Hur kan vi träffas utomhus”

%d bloggare gillar detta: