”Föräldrapromenaden”

När det inkommer bra förslag över en längre tid så är det såklart roligt att agera. Förfrågningarna kring det att arrangera något för föräldrar är något vi länge har talat om och diskuterat inom styrelsen.

Sen är det oftast så, att det behövs resurser i form av människor som kan hålla i aktiviteterna och följa upp dessa. Oftast är det tiden som är boven, alltså- att man inte har det utrymmet. Det är förståeligt, kan man tycka- därför att det mesta i dagens samhälle i samband med vardag, barn, familj skola och arbete eller annat i kombination med detta, kan ställa till det, rent tidsmässigt.

Vi vet detta, och vi känner till det, även av egen erfarenhet.

Och i föreningssammanhang arbetar man ju ideellt och får engagera sig på ens lediga tid.

Hur som helst, så nappade undertecknad på förslaget som nyligen inkom på föreningens mail. Jag tänkte såhär, att vi sätter upp en tid och en dag och går en runda i Haga i syfte att träffas och stämma av intresset och möjligheterna för att fortsätta denna form för samlingar och hur vi kan lösa det rent praktiskt.

Så får vi utvärdera och se, det kanske blir en stående aktivitet även för föräldrar i fortsättningen.

Vill du vara med på ”Föräldrapromenaden” så mailar du oss och registrerar dig med namn och telefonnummer.

Vi träffas på Mellangatan 1 vid entrén och på gatuplan, måndag 19 oktober kl. 18. Sen går vi en runda i Haga och återkommer till utgångspunkten innan 20

Egil Aasgaard

Ordförande

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: