I dessa tider…

Det var en tid före och nu är vi efter. Före viruset löpte det mesta på i sin gilla ordning som till exempel aktiviteter och annat som föreningen sysslade med.
Sen kom viruset!
Och nu är det tyvärr som de flesta av oss har fått erfara, det är stiltje i princip över det hela.
Det finns många tips, har undertecknad observerat. Alltså, i dessa coronatider. Saker som underlättar i olika sammanhang. Mest kanske för att kunna hålla igång de saker som man tidigare gjorde utan ens att tänka på att det var något som kunde påverka det man höll på med.
Digitala lösningar träder in i det mesta av vår vardag. I skolan, i jobbsammanhang och även i mötessammanhang.
Vi zoomar oss samman.
Som så många andra har fått göra, så har även vi i Attention Göteborg fått ställa in det mesta av allt. Förutom att hålla basmaskineriet igång. Och det är den administrativa delen av verksamheten.
När och på vilket sätt detta virus försvinner, för det gör det ju så småningom- så får vi avvakta och försöka hålla fokus på lite annat än det vi är så vana vid.
I vår kalender är det tomt. Det är ingen idé att ens tänka på att lägga ut de aktiviteter vi fick ställa in eller att tänka på nya. Det är bättre, vilket vi också gjort- att avvakta och se att det hela är återställt till det normala innan vi publicerar något i vår kalender.
Till dess, så kan vi i alla fall se fram emot sommaren med allt vad det innebär.

/Ordförande, Attention Göteborg

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: