Medlemsaktivitet

”Prata & Skapa” är igång och under 2019 träffas vi i Attention Göteborgs lokaler på Mellangatan 1 i Göteborg.

Tiden är onsdagar kl 18-20.

Såhär långt har vi träffats och samtalat om det vi skall arbeta med framöver i medlemsprojektet. Idéer, förslag och tankar har diskuterats, vi pratar om innehåll, inriktningar och även mål, både kort- och långsiktiga.

I ”Prata & Skapa” träffar du människor, samtalar- om du känner för det. Vill man bara vara, så finns det givetvis också möjlighet till det.

Att skapa är också det en del i projektet. Just nu planerar vi att utforska foto och filmskapandet, vilket innehåller mängder av intressanta och utvecklande moment.

Känner du att detta kan vara något för dig, tveka inte- du kan ringa Egil, projektledare: 031-13 19 00. Du kan även maila oss: kansliet@attention-goteborg.se eller så tittar du in på Mellangatan 1 på onsdagar mellan kl 18-20.

Välkommen!

Kansliet

Önskar du träffa någon av oss i styrelsen? Kontakta oss på telefon, 031-13 19 00 eller mail: kansliet@attention-goteborg.se

Boka en tid, så kan vi träffas på föreningens kansli, Mellangatan 1, Göteborg.

”Pluggstuga”

15 januari kl 16 – 20

Har du svårt att fokusera på plugget hemma? Har du kanske disk som lockar mera? Eller känns det kanske för jobbigt att sitta i skolan och plugga? Vare sig det känns tufft eller inte, så är du som medlem välkommen på pluggstuga hos oss i Attention! Vi kommer bjuda på fika samt något lätt att äta för den som är sugen. Kanske behöver du någon att bolla idéer med till din skoluppgift/tenta etc. – det finns det såklart också utrymme för här!

Adress: Mellangatan 1b
Åldersgräns: 15år
Skriv till oss ifall ni har några frågor eller allergier.

Vi ses där!
Många goa hälsningar från arrangörerna,
Tove och Elin